13. 1. 2012

Failshitovica© do I. nohy

V nedávné době se sešlo tolik drobných failshitů, že jsem se z nich rozhodl vyrobit destilát - failshitovicu©. Některé ingredience nejsou úplně čerstvé, ale k hnilobě mají ještě daleko a jsou možná i tací, kteří je ještě neokusili. Tak tedy: rock'n'roll!

Manhattanský federální okresní soud 23. prosince 2011 rozhodl, že Irán a Hizballáh "materiálně a přímo" podporovali Al-Káidu. Na vyhlášení třetí světové to ještě není, ale nemusí pršet, stačí když kape. Jestli totiž máte střechu tak děravou jako mají USA nefunkční pud nerozpoutávání válek, jste v úzkých místech co by dup.

Lekl jsem se, že slavného to krátkozrakce (podle kvality článků opravdu vylučuju možnost hyperopie) a demagoga Jiřího Hrebenáre kdosi až teď připustil do blistů, kde tak může přispívat k výrobě failshitovice©. Pohled na seznam jeho článků mě ale uklidnil, suroviny pro můj destilát píše už příjemně dlouho.

Posunuli jsme se o krok blíže k mému snu o státu, kde bude vše špatné zakázáno a trestáno. Na rozdíl od většiny z vás mám naštěstí stejný hodnotový žebříček jako naše blahoslavená diktatura. Kromě drog, cigaret, alkoholu, tučného jídla, benzínu a podnikatelského ducha také z hloubi své duše nenávidím hry. Nikoli pouze hazardní, ale obecně všechny, ve kterých lidé dobrovolně soutěží. Nedávnou čistku na pokerovém turnaji o jednu korunu tak sice vnímám jako selhání státu, který by měl své pravomoce začít využívat pořádně a zakázat i hokej, fotbal a mikci do dálky, ale pořád lepší než nic!

Posledně jmenovaná aktivita je už nepochybně dávno zakázaná ve francouzském městečku Cesson-Sévigné. Není totiž nic ohavnějšího, než jako muž vzpřímeně a hrdě vykonávat potřebu a metaforicky tak ženám ukazovat falický prostředníček. Poslední zbytky nehorázné samčí dominance tak tamní radnice zcela rozdrtila a zakázala oslovení mademoiselle.

Jak se dívám, failshitovica© celkem píše. Na zdraví!

Žádné komentáře:

Okomentovat